Boeken en voorlezers aan huis

Bibliotheek aan huisKun je niet zelf naar de bibliotheek en ken je niemand die dit voor je kan doen? Dan kunnen vrijwilligers van Bibliotheek-aan-huis boeken voor je halen.
Samen met een vaste vrijwilliger kies je thuis een of meerdere boeken uit de catalogus van Bibliotheek Breda. De vrijwilliger haalt en brengt de boeken en andere materialen dan bij je thuis. Als je wilt kun je napraten over het gelezen boek.

Voorlezen

Kun je niet (makkelijk) meer zelf lezen, maar ben je wel dol op verhalen? Er zijn vrijwilligers die graag bij je thuis komen voorlezen.

Activiteiten over boeken

Regelmatig organiseren Bibliotheek Breda en WIJ activiteiten over boeken of met verhalenvertellers. Houd de lokale kranten in de gaten!

Kosten

Geen kosten. Wel moet je een abonnement van de bibliotheek hebben.

Boeken thuisbezorgd: altijd een klein feestje
"Het is altijd een klein feestje als Mia met een nieuwe stapel boeken van de bibliotheek bij mij thuis komt. " Het lukte me niet meer om met zware boeken te sjouwen, maar ik wilde wel dolgraag blijven lezen."
Ria Slegers
"Je leert al gauw de smaak en favoriete schrijvers van mensen kennen. Ria's favoriete genre bijvoorbeeld is streekromans."  Vrijwilligster Mia Armstrong

 

Aanmelden

Bibliotheek Breda
Marian Mathijssen-Clarijs
(076) 529 95 25
bibliotheekaanhuis@breda.nl
Bibliotheek Breda

 

Vragen over vrijwilligerswerk

WIJ
Annet van Vliet
(076) 525 15 00
annetvanvliet@zorgvoorelkaarbreda.nl

 

Andere mogelijkheden

www.zorgvoorelkaarbreda.nl is een online netwerk 
van Zveb rechth RGBvrijwilligers en professionals waar je alle hulp
en zorg kunt vinden.

 

Inloggen of Registreren