• Stichting WIJ activiteiten Balieweide

Marieke Wulffraat is de drijvende kracht achter ‘Koffie met muziek in Boeimeer’. Ze wordt daarbij ondersteund door WIJ, Nieuwe Veste, Mondiaal Centrum Breda en de Wijkraad Boeimeer.

Koffie met muziek in Boeimeer partners

De eerste bijeenkomst

Op 30 juni tussen 11.00 en 12.00 was het zo ver. Zo’n 25 mensen hebben genoten van mooie muziek bij het Mondiaal Centrum in Boeimeer. Met een kopje koffie of thee erbij. Pianiste Marieke Wulffraat en accordeonist Bert van Nispen hebben samen de muziek gespeeld. Het was heel leuk dat mensen met hun buurtbewoners konden blijven kletsen. Met de mooie muziek erbij.
In haar inleiding, zei Marieke “doe maar net alsof je thuis bent!”. Ze zei verder: “je kunt gewoon met elkaar blijven praten. Of even in de tuin gaan zitten. Blijf zolang je er nog plezier in hebt”.

Muziek

Marieke en Bert speelden afwisselende soorten muziek. Klassieke muziek, zoals een sonate van Bach. Of de ‘Sarabande’ van Handel. Maar ook bekende popmuziek van de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Zoals ‘Sounds of Silence’ van Simon en Garfunkel en ‘My Way’ van Frank Sinatra. Ook ‘Morning has broken’ van Ysuf/CatStevens. En tot slot Vera Lyn’s ‘We’ll meet again’.

Maandelijkse ‘Koffie met muziek in Boeimeer’

De bijeenkomst op 30 juni was de eerste ‘Koffie met muziek in Boeimeer’. Die is er op de laatste vrijdag van iedere maand. Met steeds andere muzikanten. Maar altijd bij Mondiaal Centrum. En altijd en met inloop vanaf 10.30 en muziek tussen 11.00 en 12.00. Iedereen kan dan gewoon binnenlopen. Je hoeft je niet vooraf aan te melden

Muziekprogramma

Marieke ziet liefst dat bewoners van Boeimeer die – als amateur – muziek spelen, op willen gaan treden tijdens de ‘Koffie met muziek in Boeimeer’ bijeenkomsten. Alleen of samen. Zij hoeven dan echt geen uur vol te kunnen spelen! Als ze 1 of 2 nummers willen spelen is dat al genoeg. Meer mag natuurlijk altijd! Als je interesse hebt, meld je je dan aan bij Marieke via muziekinboeimeer@gmail.com.

Marieke heeft ook contact met andere muziek-gezelschappen in Breda die graag op willen treden tijdens “Koffie met muziek in Boeimeer’. Wil je weten welke muziek er nog komt? Stuur dan een e-mail aan muziekinboeimeer@gmail.com.

Wanneer, Waar en hoe laat?

Wanneer:   Op de laatste vrijdag van iedere maand
Waar:         Centrum Mondiaal, Roland Holststraat 71, Breda
Hoe laat:    Inloop vanaf 10.30 en muziek van 11.00 tot 12.00

Koffie met muziek in Boeimeer 2023 06 30 2 of 6

 Koffie met muziek in Boeimeer 2023 06 30 3 of 6

 

E-mail

wij@begintbijjou.nl

 

 

Bellen

(076) 525 15 00

 

maandag tot vrijdag
van 9.00 – 17.00 uur