Fit for Life: sportief & gezellig

Voor alle mensen die bewegen belangrijk vinden

 MG 3175 1p verbeterd

 

Fit for Life is het sport en beweegprogramma voor de oudere inwoner van onze gemeente. Meedoen draagt bij aan een fitter en gezonder leven en vaak een betere balans. U blijft soepel en fit zodat u de dingen kunt blijven doen die u leuk vindt. Voor sommige deelnemers geldt eens een sporter altijd een sporter. Anderen doen vooral mee vanwege de gezelligheid of het ontmoeten van nieuwe mensen. Wat uw reden ook is bij Fit for Life vindt u altijd gelijk gestemde mensen.

Er zijn voor u meer dan 80 wekelijkse lessen om uit te kiezen op 33 verschillende locaties in Breda en omgeving. De meeste lessen zijn zeer geschikt voor mensen met lichamelijke en chronische klachten. Elke week doen er meer dan 1000 leeftijdsgenoten mee dus kom bij de grootste ouderenclub van Breda.

Senioren Zomerfit

In de zomerperiode is er een buiten beweegprogramma van totaal 10 weken. We starten in de week van 21 juni 2021. Klik hier voor meer informatie.

Bewegingsactiviteiten 

Er zijn tal van mogelijkheden om te sporten of bewegen, zoals:

Kennismaken

U kunt zich vrijblijvend en zonder kosten aanmelden voor een les naar keuze bij de Fit for Life administratie. Als het bij u past, kunt u zich daarna inschrijven. De lessen gaan het hele jaar door met uitzondering van de schoolvakanties.

Kosten

  • Tussen de € 4,00 en € 6,00 per les.
  • Met een BredaPas 50% korting.

 

Pesoonlijk contact

Laima van Opdorp
(076) 525 15 32
 Bereikbaar van ma, di, do, vr van 9.00 tot 14.00 uur.
fitforlife@zorgvoorelkaarbreda.nl

Inschrijven

 Vul het aanmeldformulier in.

 

 

WIJ, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811VC Breda

Inloggen of Registreren