• Wandelgroep mastbos
  • wij princenhof activiteit
  • wij princenhof gezelligheid

Samen krijgen we een hoop voor elkaar

Tweede huiskamer

Princenhof is een ontmoetingsplek voor ouderen in Princenhage. Een tweede huiskamer waar je elkaar ontmoet. Er worden veel verschillende activiteiten georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld sjoelen of een ander gezelschapsspelletje doen. Je kunt ook een cursus volgen. Zoals schilderen of bridge. Je kunt ook aan je conditie werken. Iedere dag is er een gym activiteit. Ook eigen ideeën zijn welkom. Als iemand bijvoorbeeld een breiclubje wil opzetten. Dan regelen we dat. Samen krijgen we een hoop voor elkaar!

 

Hechte club

Princenhof wordt gerund door 28 vrijwilligers en een sociaal maatschappelijk werkster. Zij doen dat samen met de bezoekers. “Dat maakt het zo krachtig”, zegt Jo (82 jaar). Zij werkt al 29 jaar met hart en ziel als vrijwilliger. Jo zegt: “Door vrijwilligerswerk te doen, blijf ik onder de mensen. En blijf ik ook vitaal. Het is hard werken, maar heel leuk om te doen. Anders had ik het niet zo lang volgehouden. Ik voel elke keer weer de blijdschap van de bezoekers.”

 

Extra aandacht

Bij ons kun je je verhaal vertellen. We hebben aandacht voor elkaar. Dat is de kracht van Princenhof!

 

In de buurt

We werken ook samen met vrijwilligersorganisaties die zich inzetten voor ouderen zoals KBO, VVP en Zonnebloem. Dat vinden we belangrijk. Samen met hen kunnen we aan iedereen het beste geven.