60-plus? Meld u aan voor NAC OldStars!

Bewegen is gezond. Dat weten we allemaal. Wie beweegt, heeft bijvoorbeeld minder kans op hart- en vaatziekten, diabetes én eenzaamheid. Ouderen blijven vandaag de dag steeds langer zelfstandig thuis wonen. Een goede gezondheid is daarom van cruciaal belang. Toch is het lang niet altijd makkelijk om gezond en fit te blijven. Wij zetten daarom ‘Walking Football’ in om de zelfredzaamheid van ouderen te vergroten en het sociale netwerk uit te breiden. Met Walking Football werken zestigplussers op een verantwoorde manier aan hun conditie en blijven ze sociaal actief.

NAC OldStars

Wat is de NAC Oldstars?
Door middel van deze laagdrempelige voetbalvorm Walking Football , waarbij alleen gelopen wordt en fysiek contact verboden is, wordt bewegen gestimuleerd. Onder begeleiding van een fysiotherapeut worden risico’s op blessures geminimaliseerd.

Iedere woensdagochtend is er een trainingsmoment. Ook worden er wedstrijden, toernooien en andere activiteiten georganiseerd.

De contributie bedraagt eenmalig € 100,-. Voor dit bedrag kunt u een heel seizoen (40 weken) deelnemen aan alle trainingen, wedstrijden en activiteiten.

Activiteiten
Ook worden er mooie activiteiten georganiseerd door NAC Maatschappelijk en haar partners. Hierbij kunt u denken aan een lunch, rondleiding of dagje uit. Al deze activiteiten zitten bij het contributiebedrag inbegrepen.

Aanmelden

Lijkt het u wat om de stoute (voetbal)schoenen weer aan te trekken? Of wilt u gewoon een keer geheel vrijblijvend komen meetrainen?

Voor een proeftraining, vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met ons via het volgende e-mail adres: maatschappelijk@nac.nl

Meteen inschrijven? Dat kan via https://www.nac.nl/inschrijven

Contributie voor deelname aan het programma, dat bestaat uit 40 weken, bedraagt € 100,-. Hiervoor ontvangt u een compleet NAC-trainingspak in bruikleen, neemt u deel aan Walking Football-trainingen, sociale activiteiten en diverse toernooien.

Deelnemende clubs NAC OldStars

De onderstaande tijden bestaan uit een training van circa 60 minuten en aansluitend tijd voor een bakje koffie in de kantine.

nac oldstars

WIJ, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811VC Breda

Inloggen of Registreren