60-plus? Meld u aan voor NAC OldStars!

Onder het motto 'voetbal is méér dan voetbal' kunnen 60-plussers voortaan als echte voetbalhelden gaan bewegen. Vanaf september 2016 zal 'Walking Football', een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld, zijn intrede doen bij de Bredase amateurvereniging WDS'19 en Baronie. Tevens wordt er gestart bij Internos (Etten-Leur) en TSC (Oosterhout) Gedurende 20 weken kunnen 60-plussers actief deelnemen aan het programma.

NAC OldStars

Het project NAC OldStars begint iedere week met het drinken van een kop koffie of thee in de kantine. Daarna volgt het sportieve deel dat bestaat uit 'Walking Football'. De oefeningen zijn, met behulp van de voorafgaande fittest die wordt afgenomen door een fysiotherapeut, speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars. Na afloop van de trainingen wordt in de kantine onder het genot van een drankje nog even nagebabbeld tijdens de derde helft. NAC OldStars bestaat echter niet alleen uit Walking Football-trainingen. Gedurende het project staan verschillende sociale activiteiten op het programma. Deze activiteiten variëren van gezamenlijke lunches, biljart- en/of kaartmiddagen tot nationale en internationale oefenwedstrijden. Naast het bevorderen en stimuleren van een gezonde leefstijl staat gezellig samenzijn centraal.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website of via het algemeen telefoonnummer 076 521 4500. Voor andere vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via het e-mail adres:info.teamplay@nac.nl. Deelname aan het programma, dat bestaat uit 20 weken, bedraagt € 50,-. Hiervoor ontvangt u een compleet NAC-trainingspak in bruikleen, neemt u deel aan Walking Football-trainingen, sociale activiteiten en de landelijke finaledag. Elke vereniging biedt ruimte aan 20 OldStars

Details NAC OldStars

Project : NAC OldStars
Datum en tijd : WDS’19 - Ganzerik 80 in Breda
Vanaf 7 september iedere woensdag van 10.00 – 12.00 uur
V.V. Baronie – Blauwe Kei 1A in Breda
Vanaf 14 september iedere woensdag van 11.00 – 13.00 uur

Beschikbaarheid : 20 deelnemers per vereniging
Kosten : € 50,-
Inschrijving : www.NAC.nl/OldStars

Inloggen of Registreren