Samen de administratie doen

Je krijgt regelmatig post. Van je bank, de gemeente, je verzekeraar en het energiebedrijf bijvoorbeeld. Vaak moet je daar tijdig op reageren. Het liefst regel je dit soort zaken zelf. En anders doe je een beroep op een vertrouwd iemand in je eigen omgeving.

Als je niemand kent aan wie je dit toevertrouwt, kun je terecht bij WIJ. Een vrijwillige medewerker komt dan bij je thuis. Eén keer of regelmatig, dat spreek je samen af. Deze bergt je administratie overzichtelijk op en helpt je met het beantwoorden van brieven.

administratie L

Hoe werkt het?

1Hij of zij geeft uitleg en advies bij brieven en formulieren die je hebt ontvangen. 

2Helpt met hierop reageren als dat nodig is.

3Samen breng je de administratie op orde: alles overzichtelijk opgeborgen. Alleen dát wat echt bewaard moet worden, blijft.

Deze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid. Zij adviseren, maar jij besluit.
En: ze hebben geheimhoudingsplicht.

Je zaken op orde, een opgeruimd gevoel!

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Vul het contactformulier in.
(076) 525 15 15
 samen@zorgvoorelkaarbreda.nl

 

 

Annie van Oyen en Wim Sch. 593 PIXELS BREED “Bij Annie kom ik eens in de zes weken en trek dan zo’n twee uur uit voor een bezoek, inclusief koffie en een praatje. Als er iets bijzonders is, kan ze mij tussendoor ook gerust bellen.”
“Waarom ik dit graag doe? Als oud-bankman wil ik mijn ervaring blijven inzetten. De sociale contacten zijn het belangrijkst, voor mezelf én voor mijn klanten. Mijn doel? Na afloop de reactie: ‘Bedankt, en wanneer kom je terug?’ " Wim Schellekens
“Wim adviseerde mij wekelijks een vast bedrag aan ‘huishoudgeld’ op te nemen om de controle te houden, want ik houd niet van schulden. Wim is een soort vriend geworden en neemt alle tijd voor mij!”Annie van Oyen

 

Andere mogelijkheden

Wat kunnen andere organisaties voor je betekenen?Zveb rechth RGB
Kijk op www.zorgvoorelkaarbreda.nl

 

WIJ, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811VC Breda

Inloggen of Registreren