WIJ is partner van Zorg voor elkaar Breda.

Zorg voor elkaar BredaHeeft u een vraag om hulp? Dan kijken we eerst of een familielid of buurtgenoot kan helpen. Is dit niet het geval? Dan kunt u vragen om tijdelijke ondersteuning door een vrijwilliger. Als blijkt dat meer hulp gewenst is, kan maatschappelijk werk uitkomst bieden. Samen kijkt u dan waar u precies behoefte aan heeft. En naar wat u nog wèl zelf kunt.

Bereikbaarheid
Om te overleggen over de (tijdelijke) inzet van een vrijwilliger kunt rechtstreeks bellen met 076 - 525 15 00 .

Freek en TheoVindt u het prettiger om eerst met iemand te overleggen? Ook dan kunt u bellen met het telefoonteam van Zorg voor elkaar Breda. Dit team heeft contact met allerlei organisaties. Zoals met Maatschappelijk Werk en vrijwilligersorganisaties als WIJ. Maar ook met andere Bredase zorgaanbieders. Zoals woonzorgcentra, de psychiatrie en het WMO wijkteam. Samen met hen bespreekt u wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. 

“Onze moeder woont nog op zichzelf. Ze is trots op wat ze zelf allemaal nog kan. Na een kleine valpartij moet ze nu af en toe naar de fysiotherapeut. Voor nieuwe oefeningen en controle. Wij wonen zelf niet echt in de buurt van haar. En haar oudere buurman heeft geen rijbewijs meer.
Gelukkig kunnen we via WIJ regelmatig een vrijwilliger inschakelen. Die rijdt haar naar de praktijk. Vind ze nog gezellig ook!”

 

Contactgegevens

www.zorgvoorelkaarbreda.nl
 076 - 525 15 15
 inloopspreekuren

 

 

WIJ, Nieuwe Prinsenkade 25, 4811VC Breda

Inloggen of Registreren