• Stichting WIJ Fit for Life - Zit YogaWIJ Zit Yoga Marlijn 8

Prinselijk Uurtje

Tijdens het Prinselijk Uurtje luister je naar een inspirerend verhaal en je gaat daarna zelf - onder begeleiding van een kunstenaar - creatief aan de slag. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het is voor iedereen die graag actief bezig wil zijn, geïnspireerd wil worden en mensen wil ontmoeten. De activiteiten staan onder de bezielende begeleiding van Dorry Franken, Maurice Spapens en Monique Laros die als kunstenaars verbonden zijn aan Nieuwe Veste.

Zes sessies lang staat een thema centraal. We starten in november met

het Heel Nederland Leest boek: 'Sonny Boy' van Annejet van der Zijl.

 

Vanaf dinsdag 14 november 14:00 - 16:00 uur

Contactpersoon: SimonevanRooij@zorgvoorelkaarbreda.nl | 076 525 15 00 

 

Allerlei

Er zijn hier zo’n 65 mensen actief bezig. Een deel daarvan staat ingeschreven als vrijwilliger. Maar veel activiteiten worden gewoon door actieve wijkbewoners georganiseerd. Zo runt Erica het filosofisch café en is Martin het aanspreekpunt van de sjoelclub. Mario kookt 1 keer in de maand, op vrijdag. Vaak is er iets speciaals, zoals een Indisch buffet of mosselavond.

 

We hebben ook een zogeheten repaircafé. Daar kun je dingen (laten) repareren. Er is een bridgeclub en een biljartclub. Ook zijn er jeu de boules banen. En op zaterdag komen de modelbouwers hier bijeen.
Teveel om op te noemen dus. Maar allemaal door en met actieve wijkbewoners die hun steentje bijdragen. Vooral voor het plezier onder elkaar.

 

Vaste activiteiten Centrum HeksenwielActiviteiten