• Stichting WIJ activiteiten Balieweide
  • fit-for-life-Yoga
  • fit-for-life-gymgroep
  • fit-for-life-nordic-walking-breda
  • fit-for-life-nordic-walking
  • wij-princenhof-gezelligheid

Princenhof Vrijwilligersfeest 4 maart 2022 9 of 48 600 x 450

 

Samen krijgen we een hoop voor elkaar!

Tweede huiskamer

Welkom in Princenhof, een ontmoetingsplek voor ouderen in Princenhage. Een soort tweede huiskamer waarin je elkaar kunt ontmoeten.
We organiseren veel verschillende activiteiten, zoals sjoelen en andere gezelschapsspelletjes. Vind je het leuker om een cursus te volgen? Ook dat kan. Je kunt bijvoorbeeld schilderen, of bridge leren. Ook  kun je bij ons aan je conditie werken. Iedere dag is er een gym activiteit.

Heb je zélf ideeën? Ook die zijn van harte welkom. Wil je bijvoorbeeld een breiclubje beginnen? Dat regelen we samen.
Want sámen krijgen we een hoop voor elkaar!

Hechte club

Jo is 82 jaar en vertelt: "Princenhof wordt gerund door 28 vrijwilligers en een sociaal maatschappelijk werkster. We doen alles samen, bezoekers en team. Dat maakt het zo krachtig.” Jo werkt al 29 jaar met hart en ziel als vrijwilliger. Zij gaat verder: “Door vrijwilligerswerk te doen, blijf ik onder de mensen. Én ik blijf vitaal. Het is hard werken, maar heel leuk om te doen. Anders had ik het niet zo lang volgehouden. Ik voel elke keer weer de blijdschap van de bezoekers.”

Extra aandacht

Ben je ook op zoek naar meer contact? Bij ons kun je je verhaal vertellen. We hebben aandacht voor elkaar. Dat is de kracht van Princenhof!

In de buurt

We werken ook samen met vrijwilligersorganisaties. Clubs die zich inzetten voor ouderen, zoals KBO, VVP en de Zonnebloem. Dat vinden we belangrijk. Samen met hen kunnen we aan iedereen het beste geven.